ourstory - Heeii!<3 Vi er to jenter fra Time, men har valgt å skrive på bokmål. Vi har begge hatt blogg før. I denne bloggen får outfit, innkjøp, hverdag osv.. håper du vil lese bloggen!

Instagram

Heeei!
Ville bare si en siste ting, siden vi skal slutte å blogge, så lurte jeg bare på om du vill følge meg på instagram.

Her kommer det ofte nye bilder. Så viss du likte bloggen før, så værsåsnill å følg meg på instagram (viss du ikke har, så bare last det ned på mobilen din. Det er helt gratis!) jeg heter foresten lenegrimstad på instagram.

-Lene

Siste!

Heei!
Har mista blogglysten. Så derfor gidder vi ikke blogge mer.

Lyst til å halde kontakten, følg meg på instagram

Theaajo, heter eg!;D

Vet at det er teit å bare slutte å blogge sånn. Sorry, det betyr at eg ikke legger ut bildene eller Innkjøpsvideoen. Det har ikke noe med dere å gjør, har bare mista blogglysten.

Hadde blitt glad om du hadde følget meg på instagram.

-Thea!;**

;(

Siste innlegg

Heei

Nå har vi bestemt oss for å slutte å blogge. Vi har mistet litt blogglusten i det siste. Det kan være at vi lager en ny blogg om en stund, men tror nok ikke det. Men dere har vert noen helt fantastiske lesere!<3:-)

Lene & Thea 

Lyngdal! &lt;3

Heei dere!
Dette blir bare et kjapt innlegg, siden vi skal snart kjøre. Tviler på at det er nett der.. Men viss det er det blir det blogging!:D Innkjøpene fra ferien kommer nok etter Lyngdal.

-Lene og Thea <3

Lyngdal!

Heei. !
I dag reiser vi til LyngdalsCup. Lene kommer til meg i tolv tiden for å sitte på med oss til Lyngdal.

LyngdalsCup;

Det er en cup der alle 5. og 6. klassinger får spørsmål om å vere med på Lyngdals Cup( det koster jo penger, da). Der spille vi fotball, får gratis buss til fotballbanen. Vi får gratis bilett til Kino og Sørlansbadet. Så får vi dra ned til sentrum alene, eller på vere minst 3 stykker. På Lørdagen er det disco får alle som er med på Lyngdals Cup. Viss du har A kort får du alt dette + å ligge på en skole med di andre. Har du B kort får du bare vere med å spille fotball.

Ja, nå har eg forklart raskt va Lyngdals cup er. Vet ikke helt om det er internett der, men skal vertfall ta mange bilder.


-Thea!

;**


Her kan du skrive litt om deg selv og bloggen din.


+Legg meg til som venn

Søk i bloggen


Design av

missindecisive
hits